There was an error in this gadget

Wednesday, October 7, 2009

Final around da corner

well as usual,ujg2 sem mst da kua draf tuk jadual final..
well aku nye draft da kua... ok la x r pack sgt even aku da paper yang berturut2...
aku terima...tapi cian kt clasma8 aku yg len...cz ada 1 hari 2 dorg da dua papr di ikuti lak lagi satu paper pd next day nye...
azab...smpi ada la yg trus down...
well 2 la antara suasana nk final...
well...aku arap 2 bkn alasn tok dorg nk puts asa n nk give up....
well da bnd len lg truk dr 2...
arap ngn ms ada nie..dorg leh r prepare ape yg patut....
so 4 da res of my member yang akan menghadapi final exam,bek yg deg o dip...
wish u all gud luck n do ur best...
k,dat 4 all...
daa...
salam....

Thursday, October 1, 2009

Long Time No see....

Hye everybody..
lama gak aku mendiam...
ni sbb ada prob ngn aku nye passwrd..
nasib dh recover...
well selama aku mendiam ni,aku dh rasa bnd yg lame aku xrasa...
oppss...before aku terlupa..
xterlambat lagi aku nk wish kt korg sume Selamat Hari Raya Aidilfitri kt sume kwn2 aku..
kt family dh..ms pg raya...siap nngis2..
lagi...huhu...
Well,berbalik pada cite aku tadi....
aku thun leps x merasa ape itu raye...thun ni aku merasa....
then tahun lepas aku x se epi raya thun nie..
thun aku melawat sume sanak sedara aku...
baru aku tau ape yg wt raya ni lebih bermakna...
tp dalam aku gembira aku ada sdkit cdey...
besfrenz aku ada post blog cdey
kwn bek kpd adik nye telah kembali ke Rahmatulallah...
kemalangan d jalan raya....
agak memeranjat kan aku...
well dalam gembira...mst ada cdey nye...
ni adalah sebagai ingatan kpd kte jgn lah terlau gembia smpi x igt Dia...
pada kwn2 aku sume aku nyusun sepuluh jari rapat2 n memohon maaf...
kpd korg....
aku tau aku ada salah...
moga korg maaf kan... dan pd Org 2...
kalo die rs epi ngn pasangan ko..
aku tumpg gembira..
mgkn die je yg btol pada ko..
maaf kan aku wahai Dak 2....
2 je..
salam....

Thursday, September 10, 2009

Sorry...=(

To all my frenz….(xkre ke yg dekat o jauh..)

>>>aku mintak maaf sgt2 kt korg if salame ni aku penah menyinggung perasaan korg…

>>>aku sedar aku byk mult,n ngn x sgje ayat yg aku kua kan mgkn x sengaja wt korg terasa ngn aku…

>>>aku x sedar ape yg aku ckap 2 ade wt korg terasa…tp pe leh wt…2 la kelamahan aku…aku cbe jadi peramah n wt ramai kawn tp dlm ms ug same aku telah tambah kan lagi satu mush di kalangan kawan aku sndri…

>>>hope korg terime maaf aku ni…yg penuh ikhlas..

Salam….


my frenz pic...




Anis n Ijal
HakHak

Terima Kasih

ayat yang paling mudah di ingati oleh sume org…bek ape agama pun..cume beza pada bahasa nye…

memang kte selalu kte sebut ayat ini pd org yg melakaukan kebaikan terhadap kite..

tapi adakah ngn penuh keikhlasan???

so,pd kesempatan ini aku ingin mengucapkan terima kasih dengan seikhlas ati aku kepada beberapa golongan manusia dalam hidup aku…

  • Keluargaku>>> mengajar aku segala2nye sebelum aku keluar ke alam dewasa…
  • Rakan seperjuangan>>> bek dari sekolah hingga ke menara gading. kerana membukakan mata aku bhawa idup ini penuh ngn saingan,dan mengajar aku apa sebnarnye tujuan idup kite..
  • Kawan2 aku>>>golongan ini tau sape aku sebenar nye..pd mereka yg tau sape kah aku sebenarnye di balik topeng aku,maka itulah kawan ku…yang sentiasa menyokong aku dlm pe jua tindakan ku…
  • Kawan karib ku>>>> sentiasa dekat pad aku,walu pd zahir nye,jauh dr pandangan ku….
  • Bekas kekasih aku>>>yang memberi peluang pa aku utk di cintai dan mencintai…
  • Guru>>>mengajar aku…dan menyedarkan ku,bhwa ilmu itu tiada noktah nye…

terima kasih semua..

jasa mu akan ku kenang kenang selamanye…

My first Blog

Aku dh cipta blog baru.. yg lame aku wt kt fs..tp cam xbest je... jd aku create kt cni.. thankz to my bestfrenz sbb kenal kan aku ngn blog ni... jd senang la aku nk tulis pape kt cni.. harap aku dpt tukar idea n tambah ramai kawan kt cni... so smpi cni je la aku cte.. k...salam


>>>Itu aku<<<